14.5.2013

Muista hoitaa kirjastoasiat myös kesällä

Kesäistä opiskelua.
KUVA: Petteri Kivimäki

Kirjasto elää ja hengittää, vaikka lomakausi pian alkaakin. Palvelut pelaavat koko kesän aukioloaikoihin ja tiloihin tulevista muutoksista ja ruokalaremontin aiheuttamasta melusta ja epämukavuudesta huolimatta.
”Miten te ootte kesällä auki?”
Pääkirjaston aukiolo- ja palveluajat vaihtelevat tänä kesänä poikkeuksellisen paljon remontin vuoksi. Tarkista siis aukioloaikamme viikoittain ja varaudu nopeisiinkin muutoksiin.

Kesän aukiolo- ja palveluajat löydät kirjaston verkkosivuilta ja voit tiedustella niitä myös puhelimitse numerosta 040 805 3803.

Kesäkuun alkuun asti voit asioida kirjaston 1. kerroksessa myös lauantaisin klo 11 - 15 itsepalveluna. Kesäkuun alusta alkaen koko kirjasto pidetään viikonloppuisin kiinni aina syyskuun alkuun saakka.

Kaukopalvelu on suljettuna koko heinäkuun, joten tee tilauksesi jo kesäkuussa. Tilaamiasi kauko- ja yhteislainoja voit noutaa lainauksesta koko kesän. Kampuskirjastot sulkevat ovensa heti juhannuksen jälkeen ja avaavat ne jälleen elokuun puolessavälissä. Myös Kirjavitriini sulkee ovensa sydänkesällä kolmeksi viikoksi.
”Meniskö vaikka eTenttiin?”
Kesällä voit suorittaa tenttejä vain arkisin - kirjaston aukioloaikoina tietenkin. Kun varaat aikaa eTenttiin, tarkista aukioloajat ja nouda eTentin avain ajoissa Kirjavitriinistä tai sen ollessa suljettuna pääkirjaston lainauksesta (1. krs).
”Ai niin, se uusinta!”
Muista uusia tai palauttaa lainasi ajoissa myös kesällä, niin vältät harmilliset myöhästymismaksut ja lainakiellon. Siis ennakoi ja hoida kirjastoasiasi kuntoon ajoissa ennen matkalle lähtöä sekä myös lomailun aikana.

Tässä kirjastonkäyttäjän muistilista:
  • Uusi lainasi viimeistään, kun saat ennakkoilmoituksen lainojen erääntymisestä.
  • Jos et saa lainojasi uusituksi verkossa, ota yhteyttä kirjastoon, email: lainaus@library.jyu.fi tai puh. 040 805 3803.
  • Kun kirjasto on suljettu, voit palauttaa lainasi pääoven palautusluukkuun. Voit palauttaa kirjat myös postitse osoitteella: Jyväskylän yliopiston kirjasto/Lainaus, PL 35 (B), 40014  JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO. 
  • Jos maksusi ovat kertyneet yli lainakieltorajan (10 €) etkä pääse hoitamaan niitä paikan päälle, pyydä kirjastosta tilinumero verkkomaksamista varten.
  • VIETÄ LOMAA!
Lämmintä ja aurinkoista kesää!

1 kommentti:

  1. The Dream - Casino | Jordan 8 Realty
    Welcome to the Hotel. We are show air jordan 18 retro yellow looking for a air jordan 18 retro varsity red super site welcoming night out. air jordan 18 retro racer blue from my site Located show to buy air jordan 18 retro men red in the heart of Israel, our resort has a jordan 18 white royal blue from me Mediterranean-themed atmosphere with a

    VastaaPoista